top of page

ESITTELY

Olen reilun vuosikymmenen kokemuksella toimiva, alaraajavaivoihin, urheilufysioterapiaan sekä lasten ja nuorten rasitusvammojen kartoitukseen ja hoitoon erikoistunut, OMT-fysioterapeutti Helsingistä. Potilastyötä teen Terveystalo Kalasatamassa ja koulutuksia etenkin alaraajavaivoista sekä lasten ja nuorten tuki- ja liikuntaelin vaivoista pidän ympäri Suomea.

 

Hoidan mielelläni kaikkia tuki- ja liikuntaelinvaivoista tai kroonisesta kivusta kärsiviä asiakkaita. Minulla on pitkä kokemus urheilufysioterapiasta, leikkauksen jälkeisestä kuntoutuksesta sekä kroonisen kivun hoidosta.

 

Hoitomuotoina vastaanotollani yhdistelen mielelläni manuaalisia tekniikoita (pehmytkudos- nivel ja faskiakäsittelyitä) sekä tarkasti ja yksilöllisesti suunniteltua terapeuttista harjoittelua. Teen myös alaraaja-analyyseja sekä valmistan yksilöllisiä tukipohjallisia.

 

Tämän sivuston olen perustanut kirjoittaakseni tutkimustietoon sekä omaan kliiniseen työhön perustuvaa tietoa eri tuki- ja liikuntaelinsairauksien taustatekijöistä, oirekuvasta sekä hoitovaihtoehdoista. Toivon, että kirjoituksistani on apua niin kivusta kärsiville kuin myös muille oman kehon toiminnasta kiinnostuneille. Kirjoitukset eivät lähtökohtaisesti ole hoito-ohjeita, mutta niistä voi varmasti poimia joitain vinkkejä omaan elämään parantamaan elämänlaatua ja vähentämään mahdollista kiputilaa.

 

Jos kärsit jostakin kiputilasta parhaillaan, niin suosittelen olemaan yhteydessä asiaan perehtyneeseen fysioterapeuttiin tai lääkäriin. Minulta voi myös sähköpostitse kysyä neuvoja, mutta etäyhteydellä on usein hankala selvittää kiputilojen taustatekijöitä, joten tarkkaa ohjelmaa en valitettavasti voi etänä antaa.

Daniel Selin, OMT fysioterapeutti

bottom of page